1-0 VVZ, 2-0 VVZ, 2-1 Barry van Leeuwen, 3-1 VVZ, 4-1 VVZ.

10 februari 2011 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - De ploeg van SVL-trainer Jan Gaastra zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Ook nu wisten de Langbroekers, mede door het gemis van vele geblesseerde basisspelers, geen winst te behalen en verloren afgetekend met 4-1 bij VVZ ‘49. SVL kreeg in de eerste minuut nog een dot van een kans, maar daarna ontpopte VVZ zich geleidelijk aan als de betere ploeg en was het combinatiespel bij de gasten uit Langbroek ver te zoeken. Toch duurde het tot de 45ste minuut voor VVZ tot scoren kwam, waardoor er werd gerust met slechts een 1-0 achterstand voor de bezoekers. In de 50ste minuut was er wederom een domper voor SVL. Eerste doelman Geert Willem Merkens raakte zwaar geblesseerd aan het hoofd en moest worden vervangen door Paul Emons die zich overigens goed staande hield. Toch kon deze jonge goalie niet voorkomen dat VVZ in de 68ste minuut uitliep naar 2-0. Nadat Barry van Leeuwen in de 75ste minuut de aansluitingstreffer binnenschoot (2-1), was het vervolgens de beurt aan de thuisploeg die binnen 10 minuten orde op zaken stelde en uitliep naar 4-1. Voor SVL duur puntverlies in de strijd om klassebehoud.