1-0 Jelle Damhuis, 2-0 Kevin van Woudenberg, 3-0 Pascal van Doorn

27 januari 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - Derdeklasser CDN reikte in de wedstrijd tegen koploper TOV uit Baarn naar grote hoogte. Op eigen terrein behaalde de ploeg van trainer Wilco Nap een op alle fronten verdiende 3-0 overwinning. CDN begon sterk aan de wedstrijd en met invaller doelman Wesley Bakker (vervanger voor de geblesseerde Michel van Bruggen) onder de lat, ontwikkelde zich een leuk duel. Een kopbal van CDN-aanvoerder Paul van Hofwegen betekende in de 22ste minuut bijna de voorsprong voor Driebergen, maar de paal stond deze in de weg. Met goed veldspel en slechts een mogelijkheid voor TOV, werd er gerust met een stand van 0-0. Kort na rust, in de 47ste minuut, was het wel raak voor CDN dat via Jelle Damhuis op een op dat moment dikverdiende 1-0 voorsprong kwam. CDN bleef vervolgens de wedstrijd dicteren en kwam in de 80ste minuut op een 2-0 voorsprong door een treffer van Kevin van Woudenberg. Het goede en gedegen spel van de thuisploeg werd in de 88ste minuut beloond met een derde doelpunt. Invaller Pascal van Doorn toonde daarbij zijn klasse en soleerde door de verdediging van TOV met de 3-0 eindstand als gevolg. Door verlies van de concurrenten deed CDN daarmee goede zaken.