1-0 Bunnik

27 januari 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - Hekkensluiter Dalto liep in en tegen Bunnik een onverdiende 1-0 nederlaag op. In de eerste 45 minuten van dit duel was er maar één ploeg die het spel dicteerde en dat waren de gasten uit Driebergen. Op tempo en met goed combinatiespel werd Bunnik overlopen, maar in het benutten van de vele kansen faalde de ploeg van trainer Jamal Trafonti. Niet één, maar tientallen mogelijkheden gingen verloren, waardoor er gerust werd met een schamele 0-0. Trafonti: ,,We kozen te vaak voor de moeilijke oplossing en misten bij het afmaken van de kansen het nodige overleg.”

Met nog een tweede helft voor de boeg was er voor Dalto nog alle geloof in een goede afloop. Het was echter niet Dalto maar de thuisploeg die een onoplettendheid van de gasten in de 52ste minuut in een toevalstreffer wist om te zetten, 1-0. Vanaf dat moment was het weer Driebergen dat dicteerde. Bunnik wiep zich massaal voor het doel en kwam eigenlijk niet meer aan aanvallen toe. Een doelpunt voor Dalto bleef echter uit, waardoor kostbare punten verloren gingen. Trafonti: ,,Mijn mannen hebben gevochten als leeuwen, maar het lot bepaalde anders.’’