1-0, 2-0 De Meern, 2-1 Paul van Hofwegen, 3-1, 4-1 De Meern.

20 januari 2011 om 00:00 Voetbal

DRIEBERGEN - Middels een geflatteerd 4-1 verlies zag CDN de aansluiting verloren gaan met mede-degradatiekandidaten in de derde klasse. Een uitstekende start van Driebergen werd in de 12de minuut bijna beloond met de 0-1 voorsprong. CDN-aanvoerder Paul van Hofwegen zag echter zijn schot op de paal belanden. Met goed pressievoetbal kon De Meern vervolgens tot aan de 25ste minuut onder controle worden gehouden. Daarna was het echter de beurt aan de thuisploeg die het initiatief in de wedstrijd overnam en in de 44ste minuut middels een fraaie kopbal een 1-0 voorsprong nam. Het was in die periode aan CDN-doelman Michel van Bruggen te danken dat het slechts bij die ene treffer bleef.

Na een rommelige start van de tweede helft, waarin CDN er alles aan gelegen was de gelijkmaker op het scorebord te zetten, was het toch weer de thuisploeg die in de 61ste minuut scoorde en zo uitliep naar een 2-0 voorsprong. Uit een corner in de 72ste minuut slaagde CDN er vervolgens in om de aansluitingstreffer te produceren, waardoor de wedstrijd weer open lag. Toch maakten twee doelpunten van De Meern aan alle CDN-illusies.