0-1 Mitchel van de Beld, 0-2 Bart van de Voorst, 1-2 Ali Alkan, 2-2 Ali Alkan, 2-3 Quincy Alleé

25 november 2010 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL verzuimde in de thuiswedstrijd de geboden kansen om te zetten in doelpunten, waardoor de ploeg van trainer Jan Gaasbeek in de slotminuten de kous op de kop kreeg en de punten moest laten aan opponent Zuidvogels. De eerste helft kende een hoog tempo waarbij al direct in de eerst minuten twee opgelegde kansen van SVL-spits Ali Alkan een vroege voorsprong voor de thuisploeg zouden hebben opgeleverd. Het geslepen Zuidvogels, dat van achteruit het spel goed opbouwde, zag ook in de 35ste en de 37ste minuut een tweetal dotten van kansen van wederom Alkan doel missen. De Zuidvogels daarentegen schoten in de blessuretijd van de eerste helft wel raak en kwamen op een 0-1 voorsprong wat tevens de ruststand werd. Na wederom gemiste kansen van Alkan, was het in de 52ste minuut Zuidvogels dat via Van de Voorst op 0-2 kwam. Een solo van Alkan leverde in de 60e minuut de aansluitingstreffer op (1-2) en nog geen vier minuten later de gelijkmaker door Alkan (2-2). De 2-3 kort daarna betekende de nekslag voor SVL dat niet meer de kracht had wederom gelijk te trekken.