Andy Warhol-flessen bij King William

2 december 2010 om 00:00 Ondernemend

LEERSUM - Geja en Hans Zinnemers hebben zin in de feestmaand december. In hun Wijnhandel & Slijterij King William in het centrum van Leersum staan mooi opgemaakte manden gevuld met heerlijke champagne, wijn, port, cognac en andere dranken en likeuren. De klant kan kiezen uit een breed assortiment relatie- en kerstgeschenken.

door Rose Carry Lokin

De geschenken staan niet zomaar op de plank bij Geja en Hans. Overal staan mooi opgemaakte feestpakketten. Flessen witte of roze champagne en magnums tot wel 9 liter staan decoratief verspreid in het oude pand in het centrum van Leersum. Met de exclusieve Andy Warhol Dom Pérignon flessen hebben zij een eye-catcher in huis. ,,De speciale champagnefles is een eerbetoon aan Andy Warhol. De kleurige en aparte etiketten op de flessen springen in het oog en wijken af van de etiketten die de klant normaal gesproken gewend is te zien op een champagnefles. Hans is er best trots op dat hij al vanaf het allereerste moment de exclusieve flessen in zijn assortiment heeft.

Bij het slijterechtpaar gaat geen enkel kerst- of relatiegeschenk standaard de deur uit. ,,Wat de klant wenst wordt door ons met zorg samengesteld en gemaakt. Dat kan gaan om één fles wijn in een speciale verpakking, tot een volledig feestpakket met wijnen en champagnes, vergezelt van mooi kristal. Ook een cadeaumand of schaal met verschillende merken bier behoort tot de mogelijkheden, of een ontbijtset met champagne,” aldus Hans. Om de klant in de feestelijke maand nog beter van dienst te zijn is King William ook in de decembermaand op de woensdagmiddag open.

Sinds kort hebben Geja en Hans voor hun klanten eigen parkeerplaatsen ter beschikking. ,,We merkten dat er soms best een tijdje gezocht moest worden naar een parkeerplekje. Nu we onze eigen parkeerplekken hebben, voorzien van slagboom, is het een stuk relaxter. Na het winkelen krijgen ze een parkeermuntje mee, zodat ze zo gratis kunnen wegrijden,” aldus Hans. Naast verkoop in de winkel verzorgen Geja en Hans ook catering voor feesten en partijen en indien gewenst ook tafels, stoelen en glaswerk. Met de regelmaat van de klok worden er ook proeverijen voor gezelschappen tot vijfentwintig personen in de winkel gehouden.

King William, Rijksstraatweg 80, 3956 CS Leersum. Tel: 0343-451590. Openingstijden: ma/di/do 09.00-12.30 en 13.30-18.00, wo 09.00-13.00 in dec tot 18.00, vrij 09.00-12.30 en 13.30-21.00, za 09.00 tot 17.00. www.kingwilliam.nl

advertentie
advertentie