1-0 Rafael van Rijn, 2-0 Selcuk Albayrak, 3-0 Selcuk Albayrak

18 november 2010 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - SVL en VVA’71 maakten er geen spannende wedstrijd van. De Langbroekers bleken een maatje te klein voor de gastheren en de 3-0 nederlaag kon nimmer worden betwist. Het was een speciale middag voor Selcuk Albayrak. De speler ging vorig jaar van SVL over naar tegenstander VVA’71, maar heeft bij de Achterbergers tot nog toe vooral blessureleed gekend. Hij deed tegen zijn oude club een helft mee en scoorde daarin tweemaal.

Al na zes minuten was het pleit beslecht. VVA-speler Rafael van Rijn schoot van dichtbij de 1-0 binnen en SVL kwam deze klap niet meer te boven. Kansen waren er niet te noteren voor de Langbroekers, die al blij mochten zijn dat VVA niet wat scherper was, want dan had achterstand al voor rust veel groter kunnen zijn. Nu gaf het ene doelpunt tegen nog hoop op een ommekeer.

Na de thee kwam oud-SVLspeler Selcuk Albayrak erin. Binnen vijf minuten wist hij twee keer te scoren. Voor de bezoekers zat de wedstrijd er toen wel definitief op. Een eclatante en helaas voor SVL vooral onbetwiste nederlaag.