1-0 René Okkersen, 1-1 Delta Sports.

11 november 2010 om 00:00 Voetbal

DOORN - In een gelijkopgaande strijd werden na tweemaal vijf-enveertig minuten de punten broederlijk verdeeld (1-1) tussen koploper DEV en opponent Delta Sports. DEV- trainer Michel van Aken: ,,Hoewel wij in de tweede helft het betere van het spel hadden, hadden we -ondanks wat aardige mogelijkheden- al voor rust op achterstand kunnen komen. Een in alle opzichten toch wel terechte uitslag.’’ DEV-vleugelspits Charles van Ligten was ook nu een ware plaag voor de verdediging van Delta Sports. Met wervelende acties toonde hij zijn grote klasse, wat kort voor rust bijna resulteerde in een voorsprong voor de Doornse ploeg. Ook de Doornse goalie Mark Sluis viel op met een aantal bijzondere reddingen. Met een 0-0 ruststand gingen beide ploegen aan de thee. Kort na aanvang van de tweede helft was het wel raak voor de thuisploeg. René Okkersen kopte in de 48ste minuut vanuit een corner de 1-0 binnen voor DEV. Nadat Pieter Hegger in de 75ste minuut verzuimde om de marge voor DEV uit te breiden, was het daarentegen vijf minuten voor tijd Delta Sports dat de gelijkmaker binnen schoot (1-1). Over de gehele wedstrijd gezien een terechte uitslag.