0-1 Nick Engelen, 0-2 Tim de Fluiter, 1-2 Bunnik, 2-2 Bunnik, 2-3 Patrick Koeleman, 2-4 Roy van Ettekoven, 2-5 Eddy Carree

11 november 2010 om 00:00 Voetbal

MAARN - In en tegen Bunnik behaalde SVMM een ruime en op alle fronten verdiende 2-5 overwinning. Voor de ploeg van trainer Fred Veenstra is het de vijfde zege op rij. Het door de aanhoudende regenval drassige veld liet weliswaar geen goed voetbal toe, maar gaf door de vele doelpunten wel het nodige kijkplezier. Nick Engelen en Tim de Fluiter zorgden in respectievelijk 25ste en 35ste minuut voor een 0-2 voorsprong voor SVMM. Kort voor het rustsignaal schoot Bunnik de aansluitingstreffer binnen (1-2), wat tevens de ruststand betekende. In de 60e minuut kwam een gretig spelend Bunnik langszij (2-2). De thuisploeg zette vervolgens alles op de aanval, waardoor er de nodige ruimte kwam voor Maarn, dat die geboden kans niet voorbij liet gaan. Patrick Koeleman zorgde in de 70ste minuut voor de 2-3 voorsprong. Nadat kort daarop SVMM-keeper Bas Langeveld bekwaam een penalty stopte, stoomde Maarn door en kwam via Roy Ettekoven (2-4) en Eddy Carree (prachtige lob) op een zeer verdiende 2-5 eindstand. Een hoofdrol in de wedstrijd was weggelegd voor SVMM-doelman Bas Langeveld,die met regelmaat prachtig keeperswerk liet zien.