Van chique poppenwagen tot houten werkbank

11 november 2010 om 00:00 Nieuws

In het magazijn aan de Bertus Leendersweg in Amerongen staan prachtige poppenwagens, romantische van hout gemaakt tot moderne kwaliteitspoppenwagens die in complete sets met pop en accessoires te koop zijn in de webwinkel www.poppenwagen.eu. Maar ook aan jongens hebben broer en zus Putman gedacht. In de webwinkel www.houtenspeelgoed.nu zijn naast houten keukens en loopwagens ook robuuste houten werkbanken en stoere garages te koop. Putman verkoopt alleen kwaliteitsspeelgoed en merkt dat daar veel vraag naar is. De beide webwinkels lopen vanaf het begin goed. ,,In Nederland zijn weinig kwalitatief goede poppenwagens te krijgen. Ik heb een paar goede leveranciers, waaronder Bayerchic in Duitsland die echte kwaliteit leveren. De poppenwagensets zijn uniek in Nederland en nergens anders te krijgen.” Naast de poppenwagens en houten speelgoed is er nog de webwinkel voor bedrijven www. kadouitzoeken.nl waar bedrijven hun sinterklaasinkopen kunnen doen, zonder daar zelf druk mee te zijn. Personeelsleden krijgen een inlogcode en kunnen binnen een afgesproken prijsklasse een stuk speelgoed uitkiezen voor hun kind. Diane Putman pakt het in en voorziet het van een naamsticker. Bedrijven hoeven er zelf niets aan te doen. De webwinkel is voor bedrijven van klein tot groot. Als voorbeelden noemt ze klanten als Anja’s Haarstudio tot Deloitte in Amsterdam.

AMERONGEN – Diane en Walter Putman hebben sinds ruim een jaar twee webwinkels geopend waar particulieren kwaliteitspoppenwagens en houten speelgoed kunnen kopen voor hun kinderen. Daarnaast hebben ze een speciale webwinkel voor bedrijven met speelgoed voor bedrijfssinterklaasfeesten. En het duo heeft een algemene speelgoed webwinkel www.kinderspeelgoed.com. ,,Op zoek naar poppenwagens voor mijn dochters ben ik op het idee gekomen deze zelf te gaan verkopen via internet.”

door Marleen Rikkengaa

Nu de feestdagen aanstaande zijn, kunnen mensen een kijkje komen nemen in het magazijn van Diane. ,,Als mensen willen komen kijken voor ze speelgoed aanschaffen, dan kan dat. Het liefst op afspraak.”

u Diane is te bereiken op telefoonnummer 0343-430871 of per info@poppenwagen.eu

advertentie
advertentie