0-1 Szeller Przemek, 1-1 Bob van Leeuwen, 2-1 Kevin van den Boogaard

21 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - In een wedstrijd waarin de Merino’s uit Veenendaal de sterkere ploeg waren en een groot deel van de wedstrijd het spel dicteerden, was het toch SVL dat op gelukkige wijze de punten in eigen huis hield. Vanaf het eerste fluitsignaal dicteerde Merino’s het spel en had SVL eigenlijk niets in te brengen. Dat resulteerde in de 15de minuut in de eerste verdiende treffer voor de gasten uit Veenendaal door Przemek Szeller. Aan dit doelpunt ging de SVL-goalie Geert Willem Merkens niet geheel vrijuit. Langbroek wist nog wel enkele kansen te creëren, maar meer dan die spaarzame feiten kende de ploeg van trainer Jan Gaasbeek niet. Merino’s was gewoonweg oppermachtig. Ook aan het begin van de tweede helft volgde er een aantal prachtige kansen voor Merino’s, die echter door een uitstekend keepende Merkens werden gekeerd. In de 70ste minuut was het, tegen de verhouding in SVL-middenvelder Bob van Leeuwen, die na een fraaie solo de gelijkmaker binnenschoot (1-1). Nog geen 5 minuten later deed Kevin van den Boogaard er nog een schepje bovenop, waardoor SVL toch nog met 2-1 de wedstrijd winnend afsloot.