1-0 Laurens Peter Klootwijk, 1-1 Odijk, 1-2 Odijk, 2-2 Laurens Peter Klootwijk, 3-2 Pim Brouwer, 4-2 Pim Brouwer, 4-3 Odijk

21 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

LEERSUM - In eigen huis behaalde zondag vijfdeklasser HDS een op alle fronten verdiende 4-3 overwinning op de gasten uit Odijk. Na een twintigtal minuten in de eerste helft was het Klootwijk die met het hoofd de 1-0 voorsprong op het scorebord toverde. Die stand bleef vervolgens tot aan het rustsignaal in tact. HDS-trainer Jan van Dalem: ,,We speelden in die eerste helft goed positiespel, hoewel het baltempo te laag was. Daar heb ik vervolgens in de rust ook op gewezen.’’ Na de hervatting zag het er in eerste instantie anders uit dan HDS zich had voorgesteld. Met in de 50ste minuut de gelijkmaker voor Odijk en vervolgens in de 70ste minuut de 1-2 voorsprong voor de gasten, leek de wedstrijd zich te gaan keren. Maar HDS zette het roer om en trok in de 75ste minuut middels een penalty door Klootwijk de stand weer gelijk. Daarna was het er op en er over. Met twee doelpunten van Pim Brouwer in respectievelijk de 70ste (3-2) en de 84ste minuut (4-2) was de klus geklaard. Al moest HDS in blessuretijd nog een ongelukkige tegentreffer incasseren. Een meer dan verdiende zege voor de thuisploeg.