0-1 Maurice Pot; 1-1 Timon v Denderen; 2-1 Yannick Cornelisz.

14 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - SVL maakte het DOVO lang lastig in Veenendaal, maar uiteindelijk moest het toch het onderspit delven. Een fantastische vrije trap van DOVO-speler Yannick Cornelisz zorgde ervoor dat SVL onterecht verloor.

De eerste helft was het balbezit, zoals verwacht, voor de Veenendaalse thuisploeg. SVL wacht af en de Langbroekse muur hield DOVO op veilige afstand. Er waren kansen over en weer en SVL had zeker mogelijkheden om de score te openen. Net voor rust gebeurde dat uiteindelijk ook, uit een vrije trap werd de bal prima binnen gekopt door Maurice Pot, 0-1.

Na rust ging DOVO met vier aanvallers spelen. Echt grote kansen leverde dat nog niet eens op en de Langbroekers hielden steeds langer stand. Tien minuten voor tijd brak de ‘muur’ door een klutsgoal van DOVO. Timon van Genderen wist uiteindelijk de bal binnen te werken, 1-1. Beide ploegen kregen kansen en het gelijke spel kwam steeds dichterbij. Tot Yannick Cornelisz voor DOVO zich over de bal ontfermde bij een vrije trap, en deze met een -voor SLV helaas- prachtige trap net voor tijd in het net schoot, 2-1.