0-1 Eddy Carree; 0-2 Eddy Carree; 1-2 Wessel Schmidt; 1-3 Roy v Ettekoven.

14 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

MAARN - Maar liefst vier keer verscheen zaterdag een speler van Cobu Boys alleen voor de doelman van SVMM, maar tot een doelpunt leidde dat op sportpark Zielhorst niet. De rekening voor het missen van die kansen kregen de Amersfoorters later in de wedstrijd gepresenteerd. Met 1-3 trokken zij voor eigen publiek aan het kortste eind.

In de eerste helft was Cobu Boys heer en meester. De thuisploeg speelde goed en had controle over de wedstrijd. Bovendien gaf de achterhoede niets weg. Doelpunten bleven echter uit.

De tweede helft was een ander verhaal. SVMM w

erd sterker. Binnen een minuut of tien deelde Eddy Carree een dubbelslag uit aan de Amersfoorters, met twee treffers op rij, 0-2. Pas in de voorlaatste minuut had Cobu Boys een antwoord. Wessel Schmidt werd binnen de zestienmeter gevloerd en nam zelf de toegekende strafschop: 1-2. Meteen na de aftrap werd de voorsprong van twee treffers hersteld, door Roy van Ettekoven, 1-3.

SVMM klom deze middag maar liefst drie plaatsen op de ranglijst en bezet nu de derde plaats. Het gat met de koploper is geslonken tot drie punten.