De Maarnse Bergruiters 40 jaar actief

7 oktober 2010 om 00:00 Nieuws

MAARN - De Maarnse Bergruiters, de MBR, bestaat 40 jaar. Dit viert de club precies op de datum van oprichting van de vereniging, zaterdag 9 oktober op pension stalling Ruitersport Centrum Maarn aan de Dwarsweg 1 te Maarn.

De MBR is een gezellige club met trouwe leden die als doel heeft het beoefenen of doen beoefenen van de paarden-/ponysport in verenigingsverband. Ontspanning staat voorop, maar er wordt ook iets geleerd. Vandaar dat soms onderlinge spring- en dressuurwedstrijden en gezamenlijke activiteiten worden georganiseerd voor de leden.

Een paard of pony verzorgen is meer dan leuk en geeft kinderen op jonge leeftijd al de mogelijkheid verantwoordelijkheid te nemen.

Jubileumwedstrijd

Speciaal voor het jubileum wordt de jaarlijkse Grote wedstrijd ook op de jubileumdag gehouden. De Jubileum spring- en dressuurwedstrijd staat open voor iedere ruiter en begint rond 10.00 uur en wordt afgesloten met de prijsuitreiking om 14.30 uur. Er zijn extra (geld)prijzen beschikbaar gesteld door veel plaatselijke winkeliers en de Rabobank Woudenberg-Lunteren.

Als de paarden weer moe en voldaan op stal staan, gaan de ruiters nog even door. Vanaf 20.00 uur ‘s avonds is er een groot feest in het restaurant van het Ruitersport Centrum. Er wordt goede muziek gedraaid en er zijn veel foto’s en filmmateriaal uit de oude doos te zien.

Het feest heeft ook een beetje het karakter van een reünie, want iedereen die ooit lid is geweest of op een andere manier betrokken was bij de MBR is van harte welkom.

Aanmelden kan nog via: heezen@casema.nl.

advertentie
advertentie