Bedenk straatnamen voor Allemanswaard

30 september 2010 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Woningbouw Amerongen schrijft een wedstrijd uit om de origineelste naam te kunnen geven aan een drietal straten in het nieuw te bouwen project Allemanswaard. Amerongers mogen drie straatnaamsuggesties doen. De uiteindelijke keuze wordt, na voorselectie door Woningbouw Amerongen, bepaald door de straatnamencommissie van de gemeente. De inzendingen moeten voor 15 oktober binnen zijn bij de woningbouwvereniging. De woningbouwvereniging benadrukt dat mensen zich moeten realiseren dat de vaststelling van nieuwe staatnamen gebeurt onder algemene richtlijnen, zoals niet meer dan 24 karakters, niet verwarring scheppend enzovoorts.

De richtlijnen voor een goede straatnaam zijn te vinden op www.allemanswaard.nl of aan te vragen per mail of telefoon. De ideeën kunnen per mail aangeleverd worden: allemanswaard@woningbouwamerongen.nl of per post aan Kantoor WBVAmerongen, Industrieweg noord14, 3958VT Amerongen.

Begin november wordt bekendgemaakt welke straatnamen als winnaars zijn uitgekozen. Naast eeuwige roem ontvangt die inzender een leuke prijs. Voor vragen over de Allemanswaard kan contact opgenomen worden met Ilona Drent. Per e-mail via allemanswaard@woningbouwamerongen.nl of telefonisch 0343 459420.

advertentie
advertentie