1-0 Delta Sports, 1-1 Eddy Carree, 1-2 Nick Engelen, 2-2 Delta Sports, 3-2 Delta Sports

30 september 2010 om 00:00 Voetbal

MAARN - SVMM leed in de uitwedstrijd tegen Delta Sports ongelukkig puntverlies. Hoewel de ploeg van trainer Fred Veenstra grote delen van de wedstrijd individueel het beste van het spel had, was het als collectief minder stabiel. Met in de eerste helft de wind tegen, kwam de bal vaak niet goed aan en zat er onvoldoende creativiteit in de Doornse formatie. Delta Sports opende -op de rand van buitenspel- in de 25ste minuut de score. Vijf minuten later bracht Eddy Carree SVMM op gelijke hoogte, 1-1; tevens de ruststand.

In de tweede helft, met de wind in de rug, liep het beduidend beter. In de 55ste minuut resulteerde dit in een treffer van Nick Engelen, 1-2. Toch slaagde Delta Sports er kort daarna in om de stand weer gelijk te trekken en was er nog van alles mogelijk. Uit een van de weinige kansen die de thuisploeg creëerde, werd het maximale gehaald, 3-2. De achterstand betekende voor SVMM dat het een op een ging spelen om in ieder geval nog een punt uit de wedstrijd te slepen. Dat mocht echter niet meer baten waardoor op ongelukkige wijze werd verloren.