1-0 Mauricio Cabeza, 2-0 Jay Klaas Wijngaarde, 2-1 Bob v Leeuwen, 3-1 Jeroen Westra, 3-2 Ali Alkan, 3-3 Kevin vd Boogaard

30 september 2010 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - In een spectaculaire wedstrijd behaalde eersteklasser SVL uit Langbroek een verdiend gelijkspel tegen CSW uit en in Wilnis. De goed spelende thuisploeg CSW kwam in de 15de minuut op voorsprong door een treffer van Cabeza, in de 21e minuut gevolgd door een tweede doelpunt in de counter verzilverd door Wijngaarde. Vervolgens kwam ook SVL beter in de wedstrijd met als gevolg de aansluitingstreffer in de 36ste minuut door Van Leeuwen, die een fraaie voorzet van Willem Baay keurig afrondde. Met nog wat kleine kansen over en weer werd dat ook de ruststand.

De 3-1 in de tweede helft (50ste minuut Westra), was een klap voor SVL, dat op dat moment het betere van het spel had. Maar de Langbroekers weigerden zich bij deze tussenstand neer te leggen en zetten een spectaculair offensief in dat in de 64e minuut resulteerde in de 3-2 door een treffer van spits Ali Alkan. Alhoewel een aantal goede kansen van SVL vervolgens geen doel troffen, was het in de 87ste minuut wel raak en schoot vd Boogaard de meer dan verdiende 3-3 binnen. Een absoluut verdiend punt voor de ploeg van trainer Jan Gaasbeek.