Van nieuwe auto’s tot oldtimers

30 september 2010 om 00:00 Ondernemend

,,Een auto is een kostbaar bezit en voor sommigen automobilisten ook echt een soort van kindje. Als je dan mensen boos, sip of verdrietig binnen ziet komen en bij vertrek weer stralend de deur uit ziet gaan, dan geeft dat een goed gevoel’’, aldus Schreuder. De ondernemer nam tien jaar geleden Kraan Autoschade over van Kees Kraan. ,,Het bedrijf bestaat nu ruim honderd jaar en is ooit begonnen met het lakken van koetsen. Er is dus altijd al aan carrosserieën gewerkt.” Schreuder is blij met de goede naam van het bedrijf én de naamsbekendheid in de omgeving. Oud-eigenaar Kees Kraan werkte de eerste tijd nog mee. Een prettige ervaring voor Schreuder ,,En wat me altijd is bijgebleven, is zijn les: wie goed doet, goed ontmoet. Dat geldt hier onverkort: onze klanten zijn blij met het resultaat en ik met hun vertrouwen en klandizie.”

DOORN - ,,Autodokter zijn is het mooiste wat er is”, lacht Bert Schreuder van autoschadebedrijf Kraan in Doorn. Bij het autoschadebedrijf op de Velperengh worden personenauto’s en kleine bedrijfswagens met blikschade gerepareerd. Soms gaat het om slechts een deukje of klein krasje, maar meestal is de schade groter. door Rose Carry Lokin

Bij Kraan worden zowel nieuwe auto’s als oldtimers gerepareerd. Alle soorten personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s tot 3,5 ton zijn al eens onder handen geweest in de werkplaats. Vier medewerkers zijn non-stop in de weer met uitdeuken of het herstellen van de lak. ,,Het werk is hectisch en onplanbaar, want je weet immers nooit wat er op een dag binnenkomt aan schadegevallen. Maar dat maakt het werk wel afwisselend’’, aldus Schreuder. Naast schadeherstel taxeert Kraan ook de schade, of regelt taxatie door een schade-expert van de verzekeraar. Vervangend vervoer wordt ook gegarandeerd. Vergoeding is afhankelijk van de afspraken met de betrokken verzekeraar. ,,Schade aan je auto komt altijd onverwacht, niemand zit er op te wachten, maar als u uw auto brengt voor reparatie kunnen onze klanten rekenen op een open advies en een gedegen reparatie’’, aldus Schreuder.

Kraan Autoschade is aangesloten bij FOCWA, waardoor er altijd garantie is op de uitgevoerde werkzaamheden. Tevens mag Kraan Autoschade zich Eurogarantbedrijf noemen, want naast service, kwaliteit, goed opgeleid personeel en de optimale bedrijfsuitrusting die het keurmerk FOCWA garandeert, geeft Kraan Autoschade bovendien garantie op alle gerepareerde onderdelen.

Autoschade Kraan B.V. Velperengh 8, 3941 BZ Doorn, tel: 0343-420110, fax:0343-420353. Openingtijden maandag tot en met vrijdag 08.00-12.15 en 13.00-17.00, zaterdag gesloten, www.autoschadekraan.nl, info@autoschadekraan.nl

advertentie
advertentie