1-0 Charles van Ligten, 2-0 Rick Andeweg, 2-1 DVSU.

16 september 2010 om 00:00 Voetbal

DOORN - Koploper in de vierde klasse DEV uit Doorn behaalde zaterdag een moeizame en zwaar bevochten overwinning op het Utrechtse DVSU. Al na 15 seconden werd een doelpunt voor DEV wegens vermeend buitenspel afgekeurd. In de achtste minuut was het echter wel raak voor de thuisploeg. Een goede combinatie tussen Andeweg en Van Ligten werd door laatstgenoemde fraai afgerond (1-0). Na een kwartier liep DEV tegen een rode kaart op (Maarten Noordijk) en moest met tien man verder.

Nadat in de dertigste minuut DEV-trainer Michel van Aken wat omzettingen in zijn team had gedaan, kreeg de thuisploeg wat meer vat op het spel en kon het de 1-0 voorsprong tot aan de rust consolideren. Inmiddels stond ook DVSU met tien man. Na de pauze volgde een gelijkopgaande strijd van twee voetballende ploegen. Nadat in de 70ste minuut Andeweg het tweede doelpunt scoorde voor DEV leek de klus geklaard. Door de aansluitingstreffer kort voor tijd (2-1) en het feit dat er 12 minuten ‘blessuretijd’ werd toegevoegd, bleef het billen knijpen en was het toch een zwaar bevochten zege.