1-0 JSV, 1-1 Henk v/d Voort, 2-1 JSV, 3-1 JSV, 4-1 JSV, 4-2 Henk v/d Voort, 4-3 Leo van Eem, 5-3 JSV

9 september 2010 om 00:00 Voetbal

AMERONGEN - Harold Valkenburg, dit seizoen de nieuwe trainer van DVSA, is de competitie begonnen met een 5-3 nederlaag tegen JSV Nieuwegein. DVSA kreeg de eerste kans om op voorsprong te komen. Valkenburg: ,,Kort na de aftrap kregen wij een goede kans, die echter niet werd afgerond. Naarmate de wedstrijd vorderde, kwam JSV meer en meer in beeld en speelden wij daarentegen niet scherp genoeg.’’ In de 9e minuut kwam JSV op een 1-0 voorsprong, waarna DVSA de draad weer oppakte en in de 23ste minuut de 1-1 binnenschoot door Henk v/d Voort. Door slecht verdedigen aan Amerongse zijde slaagde JSV er in de 34ste minuut in om op een 2-1 voorsprong te komen, wat ook de ruststand betekende. Valkenburg: ,,Over het algemeen kwamen wij telkens een stapje te laat en speelden wij daarmee JSV in de kaart.” Na rust kon Nieuwegein de voorsprong vergroten naar 4-1 , waarna vervolgens V/d Voort (64.) en van Eem (69.) deze konden verkleinen naar 4-3. Met in de 74ste minuut voor Amerongen de gelijkmaker op de pantoffel viel het kwartje helaas de andere kant op en zette JSV in de slotfase de 5-3 eindstand op het scorebord.