SVL had recht op meer

19 maart 2018 om 10:06 Sport/sport

LANGBROEK In de met 2-1 verloren uitwedstrijd tegen Montfoort, kreeg zaterdag eersteklasser SVL geen loon naar werken. Alhoewel het team van interim trainer John van Loen nagenoeg de gehele wedstrijd het betere van het spel had, leverde ook dit duel niet de gehoopte en de gewenste punten op en blijven de Langbroekers hekkensluiter in de zaterdag eerste klasse C.

Na een dertigtal minuten druk van SVL op de verdediging van Montfoort, kreeg de thuisformatie wat meer grip op de wedstrijd en kwam in de 36e minuut op een 1-0 voorsprong. Kort voor rust sloeg Montfoort voor de tweede maal toe en kwam tegen de verhouding in op een ruststand van 2-0.

Kort na aanvang van de tweede helft werd SVL eindelijk beloond voor het harde werken en was het Selcuk Albayrak die de aansluitingstreffer binnen schoot (2-1). Een in de 60e minuut afgekeurd doelpunt van Willem Baaij (vermeend buitenspel) was het laatste hoogtepunt voor de Langbroekers die er niet meer in slaagden om in ieder geval de stand nog gelijk te trekken. Duur en zuur puntenverlies voor SVL dat de komende weken uit een ander vaatje dient te gaan tappen om rechtstreekse degradatie te voorkomen.