De schrijver
De schrijver Anniek Overbeek

Schrijver Bert Overbeek zaterdag in de Read Shop

8 december 2020 om 09:13 Sport Deel je nieuws

Op zaterdag 12 oktober is Bert Overbeek in de Doornse Read Shop aanwezig. Hij signeert dan zijn boeken 'De schakelaar' en 'De liefdesarchitect', die hij in 2020 publiceerde. Overbeek is ook verantwoordelijk voor het gedicht 'Intolerona', dat sinds kort te bezichtigen is in het dorp. 

'De schakelaar' is een must voor iedereen die iets met leiderschap heeft. Het behandelt de toekomstige ontwikkelingen, en wat dat met je leiderschap zal doen. Overbeek is geen onbekende in de managementwereld. Hij traint en coacht al 25 jaar en schreef verschillende top 10-managementboeken. 

'De liefdesarchitect' gaat over de evolutie en over de toekomst van moeder aarde en de mensheid. Overbeek zocht naar een mooie kapstok voor deze twee grote thema's en vond die in de oude bijbelboeken Genesis en Openbaring. Van het moment van de oerknal tot aan de apocalypse word je meegenomen in een zinderend spektakel, dat door een god aan je wordt verteld. Het boek etaleert Overbeeks brede kennis van wetenschappen, filosofie en theologie, 

Beide boeken zijn in de Read Shop te krijgen. 

advertentie
advertentie