Huis Doorn in kerstsfeer
Huis Doorn in kerstsfeer Theo Scholten

Speciale kerstaudiotour en avondopenstelling Huis Doorn

2 december 2020 om 11:41 Lokaal Deel je nieuws

Kom tussen 15 december en 4 januari genieten van de kerstsfeer in Huis Doorn en luister naar de speciale kerstaudiotour die je langs de kamers op de eerste verdieping leidt.

De Kerstaudiotour neemt je mee naar de kersttijd begin vorige eeuw.

Hoe werden de kerstdagen gevierd in de tijd dat ex-keizer Wilhelm II in Huis Doorn woonde? Dompel jezelf onder in de kerstdagen van weleer en luister naar Wilhelms favoriete kerstmuziek. Laat jezelf leiden langs de kamers op de eerste verdieping waar in elke ruimte een nieuw verhaal verteld wordt.

Avondopenstelling 18 december

Op 18 december geven de vele lichtjes een feestelijke sfeer aan de donkere avonduren. Huis Doorn is dan ’s avonds van 17.00 tot 21.00 uur te bezoeken voor publiek. Breng jezelf alvast in kerststemming in aanloop naar de feestdagen en volg de speciale audiotour. Tijdens de avondopenstelling is het paviljoen en de tentoonstelling 'De keizer en het Derde Rijk' niet te bezoeken!

Buiten op het feestelijk versierde voorplein en bij Restaurant de Oranjerie kun je (coronaproof) nagenieten met een glühwein en warme versnapering ‘to go’.

Reserveer nu alvast een kaartje via onze website: www.huisdoorn.nl

advertentie
advertentie