Andries de Loor in zijn vernieuwde winkel.
Andries de Loor in zijn vernieuwde winkel. Monique van Assem
Advertorial

Metamorfose voor Autoshop de Eend

5 november 2020 om 14:04 Zakelijk

DOORN Andries de Loor, enthousiaste eigenaar van Autoshop de Eend is met zijn bedrijf een bekende naam in Doorn en omgeving. Bij het vertellen van zijn verhaal blijft hij bescheiden. Toch is het iets om trots op te zijn, en dat is hij ook. Veel klanten uit het hele land weten hem te vinden en waarderen zijn adviezen. In 1969 start hij met de zaak, Autoshop de Eend, vernoemd naar zijn eigen Citroen 2CV. Nu, ruim vijftig jaar later, is het tijd voor verandering.

door Monique van Assem

De Loor maakte van zijn hobby zijn werk. Na al die jaren dacht hij niet aan stoppen, maar wilde doorgaan op een andere manier. Met een nieuw assortiment. Het begon met leegruimen, een muurtje verven, en uiteindelijk werd het een totale verbouwing. De Loor past zich aan aan de veranderingen van deze tijd. Afgelopen weken is er hard gewerkt aan, zowel het interieur als het exterieur, van ‘de EEND’.

AANBOD Het bedrijf heeft een ware metamorfose ondergaan. De gevel is strakker, de kleuren bescheiden maar stijlvol, passend bij de merken die De Loor voert. Het assortiment aan algemene onderhoudsmiddelen verdwijnt grotendeels en maakt plaats voor een gespecialiseerd aanbod. De Loor beseft dat de auto steeds vaker als vervoermiddel wordt gebruikt voor de dagjes uit en korte vakanties. De vraag naar mogelijkheden om meer mee te kunnen nemen neemt toe. En daar speelt hij met zijn nieuwe assortiment op in. In de nieuwe showroom in Doorn verkoopt hij dakkoffers, dakdragers, fietsendragers, maar ook trekhaakkoffers en zelfs daktenten.

De EEND voert vele merken waaronder Thule, Twinny load, Hapro, Towbox, Spinder en Movanext. De meerwaarde zit hem vooral in de kennis. De Loor geeft graag een weloverwogen advies.

MASCOTTE Sommige dingen blijven gelukkig zoals ze altijd geweest zijn. De mascotte van het bedrijf, de eend, die al sinds het begin aan de gevel hangt, komt opgefrist weer terug en zal vanaf de opening gewoon op zijn plek hangen.

‘De EEND’ is open op vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur. Wie liever op een andere dag komt, kan een afspraak maken.

Meer informatie: De EEND, Amersfoortseweg 19, Doorn, 0343-421000, info@eendautoshop.nl, www.autoshopdeeend.nl 

advertentie
advertentie