Videospecialist Sanne Koudijs van Zeg het met video.
Videospecialist Sanne Koudijs van Zeg het met video. Zeg het met video.nl
Advertorial

Zeg het met video: Pak veel bereik met een Bumper Ad

15 oktober 2020 om 09:46 Zakelijk

HEUVELRUG We kennen ze allemaal, videokanalen als Youtube of Vimeo. Miljarden mensen per dag zijn er online te vinden. Dat biedt kansen voor bedrijven en ondernemers. De videospecialisten van Zeg het met video kunnen jou helpen om je boodschap bij de juiste kijkers te krijgen. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze Bumper advertentie.

KORTE BOODSCHAP Een Bumper Ad is het perfecte middel om op te vallen bij een groot publiek. In slechts zes seconden kan je een korte en krachtige boodschap overbrengen. Waarom zo kort? De Bumper advertentie kan bijvoorbeeld ingezet worden voor een video op Youtube.

,,Een mooi voorbeeld van een geslaagde Bumper Ad kregen we laatst nog teruggekoppeld van een restaurantketen’’, zegt Sanne Koudijs van Zeg het met video.

,,Voor hun restaurants hadden ze in twee steden een kortingsactie opgezet en die wilden ze kort en krachtig onder de aandacht brengen. We adviseerden ze een Bumper Ad te gebruiken en zo heel gericht hun publiek te bereiken’’, schets ze. ,,We kregen een direct akkoord terug op de door ons gemaakte video. Twee weken later hadden we weer contact en bleek hun restaurantactie, mede door Bumper Ad, een succes.’’

RICHT OP JE DOEL Een groot voordeel van een Bumper Ad is dat deze korte video-advertentie niet weggeklikt kan worden. Je weet dus dat de kijker jouw boodschap ziet. ,,Daarnaast kunnen we zorgen dat jouw video gericht bij de door jou gekozen doelgroep komt. Door dit ‘targetten’ kunnen we de video laten afspelen in een bepaald gebied, voor kijkers van een bepaalde leeftijd of met bepaalde hobby’s’’, legt Koudijs uit.

Ook het aantal views dat je voor een advertentie inzet, kan het verschil maken in het succes van je campagne. ,,Als je de video echt goed bekeken wilt laten worden, is het verstandig om niet te zuinig te zijn met het inkopen van views op YouTube. Maar het mooie is: de eerste 10.000 views op YouTube krijg je van ons’’, zegt ze.

HOE DAN? Ondernemers die werken met een huisstijl hoeven niet te vrezen dat een door Zeg het met video gemaakte Bumper Ad uit de toon valt. Koudijs: ,,Voor de Bumper advertentie kan je zelf bij ons drie bijpassende foto’s, je bedrijfslogo en een korte tekst voor de voice-over aanleveren. Wij doen de rest. Uiteraard krijg je het resultaat ter controle te zien.’’

De Bumper Ad is slechts één van de opties die de specialisten van Zeg het met video bieden. Bezoek zeghetmetvideo.nl en volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram. Tel. 0342-494888, mail: info@zeghetmetvideo.nl

advertentie
advertentie