Finalisten feliciteren elkaar
Finalisten feliciteren elkaar LeoTK

Cross Country op Doornse Golf Club

5 oktober 2020 om 15:33 Sport Deel je nieuws

Jaarlijks worden op de Doornse Golfbaan de holes voor één dag volledig verlegd. Er moet dan dwars door en over alle hindernissen worden gespeeld over een volledig ander parcours. Een uitdaging voor alle deelnemers omdat de afstanden en de hindernissen op een geheel andere wijze dan gebruikelijk moeten worden overwonnen. Een ware, maar leuke uitdaging en het enthousiasme en het aantal inschrijvingen voor deze wedstrijd is dan ook altijd groot, ook in deze rare Corona tijd.

Tussen het spelen van 3 maal de lus van 6 holes waren er extra activiteiten om de wachtende spelers bezig te houden. Zoals het favoriete “Cavia-putten” en het chip/putt parcours op de midgetgolfbaan, aangelegd op de drivingrange. Dit laatste parcours gaf zeer lachwekkende situaties. Het bleek weer mogelijk er een zeer gezellige dag van te maken, ook met het behoud van de geldende Corona-hygiënische maatregelen. Gelukkig wisten ook de weersomstandigheden ervoor te zorgen dat regen vóór en na de wedstrijd viel. Het was de gehele dag prima om lekker buiten te lekker bezig te zijn.  

De uitslagen waren als volgt:
Cavia-putten: Dames Maya Luttikhuis en Heren Leo Tielenius
Cross Country chip/putt: Dames Joke ten Cate en Heren Harry Luttikhuis

Cross Country Golf Wedstrijd:
Dames: 1. Marjolein de Vos (na spannende play-off met Liesbeth), 2. Liesbeth Tielenius, 3. Maya Luttikhuis
Heren: 1. Leo Tielenius, 2. Gerard Mulder, 3. Peter Wildschut.

Na de wedstrijd was er op gepaste afstand nog ruim gelegenheid om alle vreemde ervaringen van deze mooie dag te bespreken. De organisatie (Roy en Ed) hebben hun creativiteit en organisatietalenten weer met veel succes kunnen aanspreken. Veel dank voor jullie inspanningen.  Het was weer zo’n dag waarvan je hoopt dat wij die snel kunnen herhalen.

advertentie
advertentie