Trotse Meisjes D3
Trotse Meisjes D3 Anja Bos

Hockeyteam trots op nieuwe outfit!

13 september 2020 om 12:47 Sport Deel je nieuws

QiiD.nl Woningtextiel is dit hockeyseizoen trotse sponsor van het meisjes D3 team van de Doornse Hockeyclub. 


Frans Derksen, eigenaar van QiiD.nl Woontextiel, is betrokken bij de Doornse Hockeyclub sinds zijn oudste dochter Hanna gestart is met hockey. Dit jaar speelt Hanna in de MD3, een team van 17 speelsters in de leeftijd van 10-11 jaar. “Naast coach ben ik ook graag sponsor. Ik draag de sport een warm hart toe en vind het leuk om de teams van mijn dochters te sponsoren”. 

Dus ook dit hockeyseizoen prijkt de bedrijfsnaam QiiD.nl op de trainingspakken van de hockeysters én begeleiders van hockeyteam MD3. Naast een trainingspak heeft elk teamlid een oranje Reece-vest gekregen met eigen initialen erop. “Bij ons hockeyteam staat het spelplezier voorop. Het is ontzettend leuk om te zien hoe trots en vrolijk het team het veld op komt in hun opvallende tenue”.  

QiiD  Woontextiel is specialist in woningstoffering en vloerkleden op maat. U vindt de showrooms in Zutphen en Gorinchem.

De Doornse Hockeyclub is een amateur hockeyclub met 18 juniorenteams en 7 teams in de jongste jeugdleeftijden. De club viert dit jaar haar 9e lustrum.  

advertentie
advertentie