Afbeelding
Odin.nl

‘Beste bio kaasafdeling’ van Nederland is in Driebergen

2 september 2020 om 14:51 Winkels

DRIEBERGEN De kaasafdeling van Odin in Driebergen is de beste biologische kaasafdeling van Nederland. De winkel ontvangt daar deze week de Bio Winkel Award 2020 voor.

Odin, gevestigd aan de Traaij 53 in Driebergen, mag zich een jaar lang de beste biologische kaasafdeling van Nederland noemen. Op nummer 2 staat het Ekohuis uit Eelde en op drie Landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd.

Na een flinke vertraging door het corona-virus, worden deze week voor de allereerste keer de Bio Winkel Awards uitgereikt. Er zijn prijzen in diverse categorieën. Zo zijn er awards voor de beste bio drogist-, wijn-, groene en fruit- en broodafdeling en voor de beste bio slagerij.

Alle winnaars ontvangen een geldbedrag en een lokaal promotiepakket. De winnaar van de categorie ontvangt tevens een workshop verzorgt door de sponsor. Roosmarijn Saat (voorzitter Biowinkelvereniging): ,,Wij zijn er trots op dat zoveel enthousiaste winkeliers, personeelsleden en klanten van bio speciaalzaken mee hebben gedaan met deze compleet vernieuwde verkiezing. Het laat zien waar wij als branche sterk in zijn en waarom onze winkels het omfietsen waard zijn.”

advertentie
advertentie