pop up terras Landgoed Beukenrode
pop up terras Landgoed Beukenrode KWF Samenloop voor Hoop

Chantal Broekhuis maakt datum SamenLoop voor Hoop 2021 bekend

28 augustus 2020 om 17:26 hartenziel Deel je nieuws

Op zondag 6 september zal wethouder en ambassadrice van de SamenLoop, Chantal Broekhuis, om 15.30 uur officieel de nieuwe datum en locatie voor de wandelestafette in 2021 bekendmaken. Dit gebeurt op het pop-up-terras van Landgoed Beukenrode in Doorn. Het terras is die middag exclusief geopend voor de SamenLoop voor Hoop Utrechtse Heuvelrug. Iedereen is welkom. Een deel van de drankverkoop komt ten gunste van KWF Kankerbestrijding.


De eerste SamenLoop voor Hoop Utrechtse Heuvelrug zou op 5/6 september plaatsvinden. Dan zouden vele teams hun 24-uurs wandelestafette volbrengen en hiermee geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Helaas gooide COVID-19 roet in het eten.
De organisatie kijkt echter positief vooruit en heeft een nieuwe datum gepland voor 2021. Deze datum als ook de locatie worden op zondag 6 september om 15.30 uur door wethouder en ambassadrice van de SamenLoop, Chantal Broekhuis bekend gemaakt. Zij doet dit op het pop-up terras van Landgoed Beukenrode in Doorn. 


Pop-up-terras
Het terras van Landgoed Beukenrode is die middag exclusief geopend voor de SamenLoop voor Hoop Utrechtse Heuvelrug. Tussen 14:00 en 18:00 uur is iedereen welkom voor een kop koffie of drankje op het terras, onder het genot van ontspannende jazzy deuntjes. Landgoed Beukenrode doneert een percentage van de drankopbrengst van die middag aan KWF Kankerbestrijding. Een extra reden om even langs te komen.

COVID-19
Vanzelfsprekend gelden op het pop-up-terras de overheidsmaatregelen m.b.t. COVID-19. Gelukkig is het terras van Landgoed Beukenrode groot en kunnen er veel mensen tegelijk op gepaste afstand van elkaar van de middag in de buitenlucht genieten.

Plannen maken
De organisatie hoopt op 6 september de wandelteams die zich al hebben ingeschreven te ontmoeten. Ook voor belangstellenden die willen meedoen, maar nog geen team hebben, is die middag een uitgelezen kans om aansluiting te vinden. Sponsoren en andere betrokken relaties zijn uiteraard van harte welkom. Gezamenlijk kan over een bijdrage aan een succesvolle SamenLoop van gedachten worden gewisseld.

Kijk voor meer informatie op www.samenloopvoorhoop.nl, Utrechtse Heuvelrug.
 

advertentie
advertentie