Afbeelding
PR Kasteel Amerongen

Tuinconcert: Britta Maria op Kasteel Amerongen

25 juni 2020 om 15:40 Muziek

AMERONGEN Britta Maria komt terug met een combinatie van haar voorstelling Chansons van Schoonheid en Troost en Huiswaarts een ode aan het Franse en Nederlandse luisterlied. Met liedjes van Aznavour, Brel, Piaf maar ook Annie M.G. Schmidt en Ramses Shaffy. Op zondag 5 juli treedt zij op bij het kasteel.

Haar recente album kreeg vier sterren van Henk van Gelder in de NRC.,,Britta Maria zingt toegewijd en ingeleefd, met een uitgebalanceerde begeleiding van Maurits Fondse en Oleg Fateev. Mooi werk.”  De cabaretier en programmamaker Jaques Klöters sprak van: ,,een schitterend album”.  

Het concert begint om 15.00 uur, inloop is vanaf 14.30 uur. Tickets kosten voor volwassenen € 17,50 en voor Vrienden € 15,00. Kinderen tot en met achttien jaar gratis.  

In verband met de de coronamaatregelen wordt men verzocht uiterlijk 14.50 aanwezig te zijn. Leden van één huishouden zitten naast elkaar, en kopen meerdere kaarten tegelijk. Behoort uw gezelschap niet tot één huishouden koop dan apart kaarten. Blijf op anderhalve meter afstand van elkaar. Er is geen pauze. Bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar het Koetshuis. 

advertentie
advertentie