Afbeelding
Bloemen

Inspiratie voor een leuk kraamcadeau

18 juni 2020 om 14:00 Partnercontent

Wanneer iemand in je naaste omgeving is bevallen ga jij, zoals het hoort, op zoek naar een leuk kraamcadeau. Het lastige hieraan is dat er altijd ontzettend veel kraamcadeaus worden gegeven. Dat is op zich niet zo erg, maar het maakt het lastiger om een cadeau uit te kiezen dat andere mensen nog niet hebben bedacht. Het zou natuurlijk jammer zijn als er drie of vier keer hetzelfde cadeautje wordt gegeven. Lees daarom de volgende cadeautips die je helpen bij het uitzoeken van een kraamcadeautje!

Een bosje bloemen

Het klinkt zo simpel, een bosje bloemen, maar toch is dit een cadeau waarmee je een gigantische glimlach op het gezicht van de ouders laat verschijnen. Bloemen zijn namelijk àltijd goed. Zij hoeven alleen maar een vaasje te pakken en de bloemen in het water te zetten. Vervolgens ruikt het huis een week lang lekkerder dan ooit en is de sfeer er nóg vrolijker dan anders. Ideaal!

Kleding

Babykleding is een cadeautje dat veel mensen geven als kraamcadeau. Toch is het een veilige keuze wanneer je niet de allerkleinste maten koopt. Dit doen de meeste mensen al, maar het kind gaat vanzelf groeien en zal dus ook steeds grotere kleertjes nodig hebben. Door een grotere maat te geven duurt het even voordat het kind dit kan dragen, maar zal hij of zij er minder snel uitgroeien!

Een leuke tas

Een tas van Studio Noos is niet echt een cadeautje waar het kindje iets aan heeft en dat is ook precies het idee van deze cadeautip. Babykleertjes, speelgoed en andere vergelijkbare spulletjes krijgen de ouders al genoeg, dus waarom niet iets geven waar de mama zelf erg blij van wordt? Een tas van Studio Noos is dan perfect geschikt als kraamcadeautje.

Een gigantische knuffel

Dit vinden wij misschien wel het leukste kraamcadeau dat er is. Een grote knuffel! Denk niet aan een knuffel die groot is voor kinderbegrippen, maar juist een knuffel die net zo groot of misschien nog wel groter is dan een volwassen mens. Kinderen worden hier altijd vrolijk van, maar het is vooral grappig om de onschuldige wanhoop op het gezicht van de ouders te zien verschijnen. Want waar laat je zo’n gigantisch ding eigenlijk? Bewaar voor de zekerheid het bonnetje, dan kunnen jullie er samen om lachen en wanneer er dan echt geen plek voor is kan de knuffel nog terug.

Het leukste cadeautje uitzoeken

Met deze tips lukt het jullie vast om een geweldig kraamcadeau uit te kiezen. Veel succes!

advertentie
advertentie