Supermarktmanager Margreet Hordijk en assistent manager Niels Linder
Supermarktmanager Margreet Hordijk en assistent manager Niels Linder Albert Heijn/Andries van der Ree

Albert Heijn Binnenhof sluit tijdelijk voor grote verbouwing

11 juni 2020 om 15:17 Winkels

DRIEBERGEN De Albert Heijn aan het Binnenhof in Driebergen-Rijsenburg sluit zondag 21 juni om 17.00 uur tijdelijk de deuren voor een grote verbouwing. De supermarkt wordt omgebouwd tot het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. De nadruk ligt in de vernieuwde winkel op vers, lekker en gezond eten. Afrekenen gaat sneller door twaalf nieuwe zelfscankassa’s. Maandag 6 juli om 11.00 uur gaat Albert Heijn weer open. 

,,De winkel krijgt een heuse metamorfose”, vertelt supermarktmanager Margreet Hordijk enthousiast. ,,De verbouwing blijft binnen de bestaande muren maar door de slimme inrichting wordt ons assortiment vers flink uitgebreid. We gaan onze klanten zeker verrassen met een ruime keuze aan groente, fruit, verspakketten, brood, banket, vleeswaren en alles voor de borrel.” In de vernieuwde winkel komen ook twaalf zelfscankassa’s met handscanners, waardoor het afrekenen sneller gaat. Margreet Hordijk: ,,Vanaf maandag 6 juli staan we met het hele team weer vol enthousiasme klaar en verwelkomen we iedereen graag in onze mooie vernieuwde winkel.” 

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Albert Heijn aan de Hoofdstraat in Driebergen en Albert Heijn aan de Dorpsstraat in Doorn. 

advertentie
advertentie