Afbeelding
Belgische kust

De Belgische kust op zijn mooist in 3 topbestemmingen

19 juni 2020 om 08:30 Partnercontent

Beleef de Belgische kust op zijn mooist bij deze 3 topbestemmingen. Villaspot.nl selecteert uiterst zorgvuldig de leukste en bijzonderste vakantiehuizen in België. Vakantiehuizen aan de gezellige Vlaamse kust mogen hierbij dan ook niet ontbreken. Geniet van het strandleven aan de Belgische kust met deze 3 topbestemmingen.

Rust, rust, rust in vakantievilla Serendipity
Deze oase van rust ligt op slechts 500 meter van de zee. Villa Serendipity heeft jullie graag met 6 gasten welkom. De villa is landelijk en gezellig ingericht, ook de service is allerhartelijkst. Een krantje in de morgen of een warme badjas en pantoffels voor iedereen, zijn de kleine details die het gezellig en warm maken in dit huis. Catering aan huis tegen betaling is tevens mogelijk. Dit vakantiehuis ligt rustig gelegen in West-Ende Bad. Maar wil je de gezelligheid opzoeken, dan is het levendige Oost-Ende nabij gelegen. Hier zijn allerlei evenementen het hele jaar door.

Luxe aan het strand in Breyduyn Village
Breduyn Village is een vakantiepark met luxe vakantiehuizen voor verschillende groepsaantallen. Het park ligt op 200 meter van een prachtig zandstrand.  Alles in het park is ingericht om van het leven aan het strand te genieten. Het is een ideaal vakantiepark om met een gezin te verblijven, maar ook perfect voor een weekend met een vriendengroep.

Villa Nynfea, een authentieke strandvilla in Koksijde
Deze prachtige grote villa ligt in een rustig straat in de Sengalese wijk van Koksijde. Je hebt hier de rust maar de gezelligheid is er op loopafstand. Vanuit de villa wandel je zo naar het strand en de drukke en gezellige boulevard. De villa is helemaal in klassieke stijl ingericht, maar voorzien van modern luxe sanitair. De villa ligt dicht in de buurt van de Panne. Deze villa is zeer geschikt als je er ook van houdt om naast het strand bezienswaardigheden te bezoeken. Zo zijn hier in de buurt ook de stadjes Diksmuiden, Ieper en Poperinge.  

Genieten van de Belgsiche kust
Aan de Belgische kust is genoeg te beleven, daarom heeft Villaspot.nl ook diverse opties om een vakantiehuisje te huren of een groot vakantiehuis te huren voor grotere groepen. Het strand is altijd leuk voor diverse leeftijden. Dat maakt deze plek ook geschikt voor een familieweekend. Ontdek de mogelijkheden op Villaspot.nl. Hier vind je ook de mooiste aanbiedingen voor bijzondere vakantiehuizen aan de Belgische kust. Meld je aan en krijg maandelijks de aanbiedingen voor vakantiehuizen in heel Europa in je mailbox.

advertentie
advertentie