Heidetuin Driebergen-Rijsenburg
Heidetuin Driebergen-Rijsenburg THW vrij van rechten

Grote schoonmaak Heidetuin

11 juni 2020 om 11:46 Natuur en milieu Deel je nieuws

De vereniging Tussen Heuvelrug & Wetering (THW) die zich inzet voor behoud en versterking van een groen en stijlvol Driebergen-Rijsenberg, roept vrijwilligers op om mee te doen met een grote opruimaktie in de zwaar verwaarloosde Heidetuin.

THW maakt zich er al jaren druk voor om de Heidetuin weer in oude luister te herstellen en is daarover uitvoerig in gesprek met de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Er zijn daarvoor plannen in ontwikkeling waarover naar verwachting in de loop van dit jaar meer bekend wordt.

In de tussentijd wordt de Heidetuin er niet beter op, structureel onderhoud wordt nog nauwelijks gedaan. Om de nu nog goede basisstructuur van de Heidetuin in stand te houden wil THW met een groep vrijwilligers in de ochtend van 20 juni a.s. aan de slag om de vele rommel, afgebroken takken e.d. uit tuin en watergang te halen. Er wordt daarbij vanzelfsprekend  rekening gehouden met de  voorwaarden en maatregelen rondom Corona.

Geïnteresseerden om mee te helpen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar: secretaris@tussenheuvelrugenwetering.nl
 

Heidetuin Driebergen-Rijsenburg
advertentie
advertentie