Afbeelding
EuroParcs

Vakantiepark Laag Kanje in Maarn overgenomen door EuroParcs

1 mei 2020 om 08:26 Zakelijk

MAARN Vakantiepark Laag Kanje in Maarn is vanaf 1 mei in andere handen. Het vakantiepark is verkocht aan EuroParcs. 

EuroParcs beschikt met de aankoop van vakantiepark Laag Kanje in totaal over 15 resort in Nederland. EuroParcs gaat fors investeren in de locatie: op het terrein worden vakantiewoningen en luxe vakantievilla’s gebouwd en er zijn plannen voor een overdekt zwembad. Naast de upgrade krijgt het vakantiepark ook een andere naam. Vakantiepark Laag Kanje gaat namelijk EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug heten.

De aankoop van vakantiepark Laag Kanje is in 2019 al gedaan. De afgelopen maanden is EuroParcs bezig geweest om de herontwikkelingsplannen goed voor te bereiden. ,,Door een goede planning en plan van aanpak te maken kunnen we dit resort op een efficiënte wijze ontwikkelen. Dat betekent dat we nieuwe recreatiewoningen kunnen realiseren en tegelijkertijd kunnen de gasten zorgeloos blijven en vakantie vieren”, aldus Wouter Vos.

De upgrade van het huidige vakantiepark is ook goed nieuws voor de werkgelegenheid in de regio, zo zeggenmWim en Wouter Vos. ,,De ontwikkeling van elk van onze resorts gebeurt veelal door lokale bedrijven en we nemen daarna voor de horeca en het beheer van onze faciliteiten en resorts het liefst medewerkers uit de regio aan waar het resort gelegen is.”

Het resort in wording belooft niet alleen veel voor vakantievierende gezinnen, maar ook voor particulieren en ondernemers op zoek naar rendement. Net zoals op de andere resorts van EuroParcs worden de vakantiewoningen verkocht aan investeerders. De investeerder wordt in het vervolg met de verhuur van de vakantiewoning volledig door het Apeldoornse familiebedrijf ontzorgd. 

Meer informatie is te vinden op www.europarcsverkoop.nl.

advertentie
advertentie