Afbeelding
Wijkvereniging Tuinwijk Sterrebosch

Inwoners Driebergen startten inzamelingsactie voor Voedselbank

8 april 2020 om 14:51 Maatschappelijk

DRIEBERGEN Wijkbewoners in Tuinwijk Sterrebosch in Driebergen-Rijsenburg zijn druk in de weer geweest met een inzamelingsactie voor de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug. De bewoners zamelden houdbare levensmiddelen in.

De actie begon, dankzij een Parklaan-bewoner, eerst met één straat en werd al gauw uitgebreid naar de hele wijk Tuinwijk Sterrebosch. De actie leverde flink wat producten op.

Volgens de Wijkvereniging Tuinwijk Sterrebosch is een vervolg 'zeker te verwachten gezien het enthousiasme van gulle gevers.' ,,Wellicht dat andere wijken het voorbeeld willen en kunnen volgen", meldt de wijkvereniging. Dat gaat wel in overleg met de organisatie van de Voedselbank. 

Naast de ingezamelde producten van het wijkinitiatief, zijn ook de reeds aangekochte Paashazen voor het afgelaste 'Paaseieren zoeken op de heuvelrug' gedoneerd aan de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug. De organisatoren van het jaarlijkse evenement, OSMM en MMM, willen zo ,,de mensen die het in deze tijd extra moeilijk hebben een hart onder de riem steken." 

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie