´Groepsinkoop isolatie groot succes'

6 maart 2018 om 16:10 lokaal

HEUVELRUG Op 20 januari startte de groepsinkoop Isolatie in de gemeente. Tijdens een informatieavond op 30 januari kregen woningeigenaren informatie over de voordelen van duurzaam wonen. Inmiddels hebben ruim 330 woningeigenaren uit de Utrechtse Heuvelrug zich aangemeld voor de actie om te profiteren van de voordelen van een goed geïsoleerde woning.

De actie is opgezet door de gemeente Utrechtse Heuvelrug in samenwerking met Green Home. Geïnteresseerde isolatiebedrijven zijn vooraf beoordeeld op kwaliteit, prijs en afstand tot de regio. Gemiddeld wordt door het samen inkopen tijdens deze actie een korting bereikt tussen de tien en vijftien procent.

Wethouder Hans Nijhof: ,,De gemeente wil in 2035 klimaatneutraal zijn. Uw huis energiezuiniger en aardgasvrij maken is een belangrijke bijdrage om dit doel te bereiken. Te beginnen met isoleren! Doe mee aan de actie. Samen krijgen we het voor elkaar."

Martijn Stegenga van Green Home: „We zijn positief verrast door de grote belangstelling voor de actie. De combinatie van een aantrekkelijk rendement, voordelen voor het milieu en een comfortabelere woning spreekt de inwoners van Utrechtse Heuvelrug aan." 

De Groepsinkoop loopt nog tot 15 maart. Kijk voor meer informatie over de actie en inschrijving op dewebsite van Green Home: www.regionaalenergieloket.nl/utrechtse-heuvelrug.

advertentie
advertentie