Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor het Sansoma Festival.
Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor het Sansoma Festival. Sansoma

Festival Sansoma: gratis workshops en presentaties

5 maart 2020 om 12:43 Advertorial_3

DOORN Een leuke manier om de regio kennis te laten maken met het aanbod van Sansoma. ,,Een instituut voor lichaamsbewustzijn zegt misschien niet iedereen genoeg om te weten wat we nou ècht doen en wat het een ieder kan bieden", zegt eigenaresse Marjolein van Belle. Om dat uit te vinden is iedereen uitgenodigd mee te doen aan het Sansoma Festival: een breed aanbod workshops en presentaties voor jong en oud in het weekend van 21 en 22 maart. Je kunt je nu al online inschrijven! Entree is gratis.

Babs Bouwman

Sansoma bestaat nu dik een jaar. Steeds meer mensen weten het pand aan de Dorpsstraat in Doorn te vinden en daar is Marjolein van Belle blij mee: ,,Het is leuk iedereen te ontmoeten", vertelt de eigenaresse. ,,Wij gunnen de mensen tijd voor zichzelf en zorgen er graag voor dat ze zich gezien en gewaardeerd voelen". Iedereen heeft het tegenwoordig zo druk. De combinatie werk, familie, gezinsleven, zorg vraagt veel van de mens. Om dat gebalanceerd samen te brengen is een hele kunst. Het is echt goed om af en toe rust en tijd voor jezelf te nemen. Van Belle: ,,Ik vind het mooi om terug te horen dat Sansoma die rust biedt". Een moment krijgen om in te tunen met jezelf, even ademhalen en tot jezelf komen. Een heerlijke gedachte toch?

UITLEG Het festival is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het aanbod. Op 21 en 22 maart is Sansoma open van 9.30 tot 16 uur. Er zijn interessante workshops en presentaties en overal in het pand staan informatiekraampjes. Er is een specifiek aanbod voor kinderen, zoals selfiekaarten maken, OKI-B en kinder-biodanza. Ook zijn er interessante workshops voor ouderen, zoals pilates, relaxercise en yin yoga. Voor alle leeftijden is er iets te doen, bekijk vooral het programma dat nu online staat met tekst en uitleg erbij.

Bij Sansoma zijn meer dan veertig praktijken werkzaam: ,,Wij zien dat er een brug geslagen wordt tussen de reguliere en alternatieve zorg", dat vindt Van Belle fantastisch. ,,Zorg is complementair geworden bij Sansoma. Schrijf je snel in via de website. Wie op de hoogte wil blijven via een nieuwsbrief, ontvangt een leuk voucherpakket. Bovendien krijgen de bezoekers van het Festival een leuke goodie bag cadeau: ,,We willen uitstralen: hier zijn we, dit doen we, wees welkom", eindigt Van Belle.

Kijk ook eens op www.sansoma.nl/festival

advertentie
advertentie