Uitreiking Cheque
Uitreiking Cheque Honderdaal

€ 2.625,- voor de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug!

25 februari 2020 om 09:11 Maatschappelijk Deel je nieuws

Onder het motto “Jij van de bank, Voedsel naar de bank” lanceerde Hoenderdaal, een unieke marketingcampagne. Van ieder nieuw fitness lid in januari werd € 25,- aan de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug gedoneerd.

Voedselbank Utrechtse Heuvelrug voorziet bijna 80 gezinnen woonachtig in de gemeente Utrechtse Heuvelrug van voedselpakketten. Voedselbank Utrechtse Heuvelrug is geheel afhankelijk van giften van lokale bedrijven en instellingen, kerken en particulieren.

Hoenderdaal vond dit getal schrijnend en hadden daarom besloten de januari actie te koppelen aan dit mooie doel. Jij van de bank en zij zorgden voor voedsel naar bank. Er schreven uiteindelijk 105 nieuwe leden zich in. Zij kwamen hiermee niet alleen van de bank voor zichzelf, maar tevens in beweging voor deze gezinnen.

Vanochtend nam Reinier van Kuyk (bestuurslid Voedselbank Utrechtse Heuvelrug) samen met zijn team een cheque van maar liefst € 2.625,- in ontvangst! Reinier van Kuyk was zeer dankbaar voor dit mooie bedrag voor zijn stichting. Remco Sikking zijn vooral alle nieuwe leden heel dankbaar voor het gestelde vertrouwen in Hoenderdaal.

advertentie
advertentie