In Between Café
In Between Café IBC

in between café

25 januari 2020 om 07:16 Maatschappelijk Deel je nieuws

In Between Café is een maandelijkse bijeenkomst voor werkzoekenden en voor wie van baan wil veranderen. Tijdens deze ochtenden zijn er workshops en is er veel tijd voor netwerken.
Maandag 10 februari is de workshop het maken van een vision board. Door Charlotte Terwolbeck van Focus on Flow https://focusonflow.nl/home
Tijdens deze actieve workshop ga je een Vision Board maken. Jouw ideeën (visie) uit je hoofd en in beeld. 

Ook een workshop over LinkdIn door Stans Denekamp. Zij richt zich vooral op de basiselementen van LinkedIn én de mogelijkheden om het te gebruiken in je zoektocht naar werk of ander werk. Als je vragen hebt of je profiel wil laten bekijken door Stans, kan je haar (vooraf) mailen op stans.denekamp@casema.nl. Zij neemt dat dan graag mee in de workshop. 

Ellie Doorn zal haar wandelcoaching toelichten. Ellie Doorn bied twee coachtrajecten met korting aan, en komt toelichten hoe het traject van een wandelcoaching er in grote lijnen uitziet. Meer informatie: www.degroenelopercoaching.nl   

Naast deze workshops is er veel tijd ingeruimd voor netwerken. Er is gelegenheid om ideeën uit te wisselen met anderen die In Between Jobs zijn. Deze ochtenden zijn ook geschikt voor zzp-ers die opdrachten zoeken. De bezoekers die komen zijn divers, mensen van allerlei leeftijden en met diverse ervaringen. Iedereen heeft zijn eigen netwerk. Je kunt elkaar inspireren, bemoedigen en mensen in contact brengen met anderen.


Komende data: 16 maart en 20 april
Datum: maandag 10 februari, inloop vanaf 9.00 uur. Workshops van 9.30 tot 11.30, daarna gelegenheid tot netwerken. 
Kosten: waardebepaling achteraf en €5 voor zaalhuur en koffie
Locatie: Landgoed de Horst, de Horst 1, Driebergen
Meer informatie: https://inbetweencafe.nl/category/in-between-cafe-utrechtse-heuvelrug/

advertentie
advertentie