Peuter en kleuterdans op zaterdag ochtend in Doorn

2 maart 2018 om 14:22 lokaal Deel je nieuws

Start 3 proeflesse Peuter & Kleuterdans op zaterdag ochtend in Doorn

10, 17 en 24 maart 2018

15 euro

 

Peuterdans:

Lekker dansen en bewegen op muziek, dat wil ieder kleintje!
En dat in een mooie ruime zaal, met dansspiegel, dansvloer en natuurlijk onze grote vriend Brammetje de olifant!
Daarmee dansen we iedere les in een nieuw thema. 
Naast het dansen en bewegen leren de kinderen nog zoveel meer. Denk aan ruimtelijk inzicht, de fijne motoriek ontwikkelen, het prikkelen en gebruiken van eigen fantasie, het krijgen van zelf vertrouwen, het maken van nieuwe vriendjes, het werken aan evenwicht en balans houden, springen, rollen, vallen, schuiven, het leren luisteren naar een juf en naar elkaar en natuurlijk dansen met muziek en ritmes onderscheiden. Voor zowel meiden als jongens een heerlijke eerste kennismaking met een sport. Vanaf 2,5 jaar zijn ze welkom bij ons!

Kleuterdans:
Ook in deze les dansen we fijn op leuke muziek die we kennen of instrumentale nummers. De fantasie wordt geprikkeld door het dansen met een thema en verschillende attributen. Maar we zijn ook al groot genoeg om kleine stukje dans te leren en te onthouden en natuurlijk leren we de eerste echte danspassen te maken! We gaan de ruimte in en leren samen te dansen, hoog, laag, groot, klein, naar voren en naar achteren. Iedere les is weer een feestje!

BlomDance is een professionele dansstudio waar les wordt gegeven met de juiste diploma's en door lieve enthousiaste docenten met oog voor de leerling. Kijk op www.blomdance.com voor een impressie.

Let's Dance, Let's Move!

advertentie
advertentie