schaatspret
schaatspret Cees Schippers

Abonnementen Doornsche IJsclub 2019/ 2020

3 november 2019 om 22:29 Recreatie Deel je nieuws

De winter van 2018/2019 was weer geen streng winter. Wij zijn toch 5 keer open geweest. De weersgesteldheid was dermate dat we helaas niet een avond open konden zijn. Alle scholen uit Doorn zijn komen schaatsen.

Er komt nu hopelijk een strenge winter, we reken erop dat het komende seizoen er weer een prachtige ijsvloer op de baan komt te liggen. Er gaat toch niets boven schaatsen op natuurijs. Wij zijn er als Doornsche IJsclub  in ieder geval al klaar voor. Ook dit seizoen hopen wij als een van de eerste natuurijsbaan van Nederland open te kunnen gaan.

 

Begin november komen de vrijwilligers van de Doornsche IJsclub weer bij u aan de deur om het abonnement aan te bieden. 

Heeft u nog geen abonnement dan kunt u via de web-site, www.doornscheijsclub.nl  u aan melden.   

De prijs voor een gezinsabonnement is slechts € 15, = en een individueel abonnement € 8,=.  De prijs voor een kaartje als de baan open is per is persoon € 2,50 en voor kinderen tot 14 jaar € 1,50.

Men kan ook een abonnement aanschaffen als de baan open is dan zijn de kosten van een abonnement voor een gezin € 25,= en voor een individueel € 15,= .

 

Als er ijs is kunt u altijd informeren of de baan open is, ons telefoonnummer waarop de actuele informatie staat is 0343-420222.

 Ook op de web-site, www.doornscheijsclub.nl  en op face-book houden we bij of de baan open is.

advertentie
advertentie