Jonge meeuw in Noors Fjord
Jonge meeuw in Noors Fjord Jan van der Greef

Visuele poëzie lezing van Jan van der Greef

29 oktober 2019 om 12:50 Evenementen Deel je nieuws

Driebergen/Soesterberg Jan van der Greef heeft na zijn pensionering als hoogleraar in de systeembiologie zijn wetenschappelijke visie artistiek verbeeld in een prachtig vormgegeven koffietafelboek Beyond Oneness (Voobij de Eenheid). In dit boek slaat hij een brug tussen het zichtbare en het onzichtbare middels visuele poëzie. De artistieke natuurfotografie, waar Jan van der Greef internationaal om geroemd wordt, is zijn ingang tot het mystieke. Het boek, incl. 7 vertalingen waaronder Nederlands, is een richtingwijzer naar het onbeschrijfelijke. Afgelopen weekend heeft hij daarover een succesvolle presentatie in Duitsland gegeven en daarnaast staan er voor de komende tijd uitnodigingen op zijn agenda uit diverse landen, waaronder Noorwegen,Finland, Hongarije en Zuid Afrika.

Daarom geeft hij ter gelegenheid van van het verschijnen van dit nieuwe boek  in Nederland op 17 november,  in Het Cenakel in Het Kontakt der Kontinenten in Soesterberg, aanvang 10.30 uur  een visuele presentatie  "Waar geen woorden voor zijn".  
Er zijn nog enkele toegangskaarten beschikbaar. Deze zijn echter alleen vooraf verkrijgbaar via zijn website. https://www.janvandergreef.com/product-category/toegangskaart/

 

 

advertentie
advertentie