SVP - SVL (beker)

23 oktober 2019 om 13:19 Voetbal Deel je nieuws

Dinsdag 22 oktober 2019.

SVL speelde afgelopen dinsdagavond uit tegen SVP in Veenendaal voor de beker en won zeer verdiend met 5-0. In de eerste helft was SVL de betere ploeg maar er vielen geen doelpunten al ware er wel enkele zeer goede kansen. Na de rust veranderde dat, SVL speelde goed en er vielen al snel twee doelpunten. De hard werkende Tolga Albayrak bracht met een hattrick het derde, vierde en het vijfde doelpunt op zijn naam. De goed keepende Gerwin Loef speelde een goede wedstrijd en hield zijn doel schoon.

In de 15e minuut was het Ali Alkan die zijn inzet maar net naast het doel zag gaan. De 22e minuut was het Willem Baaij die zijn ingeschoten bal door een speler uit het doel werd gekopt tot corner. Jens van Doorn bracht in de 40e minuut de bal voor de inlopende Ali Alkan, hij miste op een haar na. Dus de rust ging in met een 0-0 stand, na de rust kwamen Bastin Hofman en Danny Kuijer het veld in voor Jens van Doorn en Bart Bruijne. In de 52e minuut bracht Tolga Albayrak de bal voor en deze werd ingekopt door Jorrit Fiegen en stond SVL eindelijk voor met 1-0. Nog geen 3e minuten later braak Ali Alkan door en gaf de keeper van SVP geen kans 2-0. De 66e minuut was het Ali Alkan die een bal doorspeelde naar Tolga Albayrak die op zijn beurt de 3-0 aantekende. Rik van Leeuwen werd in de 75e minuut vervangen en kwam Jeff van der Bult het veld in. Tolga Albayrak braak in de 77e minuut door de verdediging van SVP heen en gaf de Keeper geen kans en stond de 4-0 op het bord. Het werd zelfs uit een voorzet van Willem Baaij in de 89e minuut 5-0 door Tolga Albayrak. Met deze duidelijke overwinning van SVL op naar de volgende ronde.

Opstelling SVL: Gerwin Loef, Rik van Leeuwen (Jeff van der Bult), Kevin van Leeuwen, Bart Bruijne (Bastin Hofman), Dennis van de Weerd, Jorrit Fiegen, Walter Cremers, Willem Baaij, Tolga Albayrak, Ali Alkan en Jens van Doorn (Danny Kuijer).