Dianne Rebergen bij haar kunstwerken
Dianne Rebergen bij haar kunstwerken Wout Rebergen

Burgemeester opent expositie Atelier ‘Purple ’in Doorn

23 oktober 2019 om 03:03 Kunst Deel je nieuws

Expositie en open atelier op zaterdag 9 november van 11.00 tot 22.00 en zondag 10 november van 11.00 tot 14.00 uur aan Dorpsstraat 67 in Doorn

Iedereen kent het opvallende pimpelpaarse kunstpand nabij het grote kruispunt aan de Hoofdstraat in Doorn. Nu hebt u de kans om binnen te kijken en kennis te maken met de even zo markante kunstenares Dianne Rebergen. En met haar unieke kleurrijke werk, uitgevoerd met verschillende materialen op doek, hout en keramiek. Aangebracht met penselen, plamuurmessen of met haar vingers. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van haar schilderijen en ontdek dat kunst voor iedereen bereikbaar en betaalbaar is.

Dianne geeft al ruim 35 jaar schilderles in Doorn en heeft cursisten uit de wijde omtrek. ‘Het is laagdrempelig, leerzaam maar vooral erg gezellig, en je inspireert elkaar’ zegt één van de cursisten. Een ander vult aan : ‘Dianne is lekker gek, en wars van de regeltjes van de schilderkunst. Alles kan en mag, zolang het maar vanuit je hart komt’.

Zaterdag 9 november om 12.00 uur wordt de expositie van Diannne Rebergen geopend door burgemeester Naafs. Hij onthult ook de winnaar(s) van de wedstrijd onder de cursisten van Dianne. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

advertentie
advertentie