Knutselende kinderen
Knutselende kinderen Jan de Jong

Herfstmarkt Amerongen drukbezocht

21 oktober 2019 om 09:07 Activiteiten Deel je nieuws

Ondanks dat de zaterdag uitermate slecht begon met dikke motregen en later stevige buien, werd het aan het einde van de ochtend droog en bleef het droog.
Gelukkig voor al onze hardwerkende vrijwilligers van Utrechts Landschap/Amerongse Bos werd de herfstmarkt daardoor toch een succes en kwam het publiek in groten getale naar Amerongen.
Ook een groot aantal kinderen was weer van de partij, zij knutselden met veel enthousiasme allerlei herfstknutsels in elkaar, die natuurlijk mee naar huis genomen werden.

Een onverwachte verrassing voor hen was ook de aanwezigheid van een echte grote brandweerauto van de Amerongse brandweer. Deze auto is speciaal bedoeld voor het bedwingen van bosbranden en menig kind nam de kans waar om nu ook eens te ervaren hoe het voelt om met een echte brandweerspuit te mogen spuiten.

De diverse stands werden goed bezocht en men zag veel bezoekers met goedgevulde tassen huiswaarts keren.

Grote dank is weer op zijn plaats voor al onze vrijwilligers, in het bijzonder de herfstmarktcommissie, die al in het begin van dit jaar aan de organisatie van de markt begon. Ook dank aan de spontane medewerking van de Amerongse brandweer voor het ter beschikking stellen van de brandweerauto met bemanning. Last but not least danken wij de diverse standhouders voor hun aanwezigheid.

Zonder de inspanning van al deze mensen was de herfstmarkt niet mogelijk geweest.

Hopelijk iedereen weer tot volgend jaar!

Trek in een stukje kaas
advertentie
advertentie