De scheidsrechter wordt bedankt door Volleer D1
De scheidsrechter wordt bedankt door Volleer D1 Harry Kenter

Volleer D1 wint in vijfsetter van taai Tovo

14 oktober 2019 om 13:10 Volleybal Deel je nieuws

In de week van de scheidsrechter mocht Volleer D1 maar liefst twee keer aan de bak voor de punten. Met de winst van VV Switch nog vers in het achterhoofd, waren de Leersumse dames des te gemotiveerder om ook Tovo D2 met lege handen huiswaarts te sturen. Na een vlotte 25-19 in de eerste set, begon Tovo in set nummer twee echter grip te krijgen op de vlugge handjes van de Leersumse sloperij. Het was duidelijk: er moest uit een ander vaatje getapt worden! Gelukkig was daar middenaanvalster Anne die met haar scherpe aanval nog wat gaten in het speelveld van de tegenstander kon slaan. Tot teleurstelling van de dames in het geel trok Tovo met 18-25 en 22-25 toch aan het langste eind in set twee en drie. Eenmaal terug op “winners-court” in de vierde set, sloten de spelly’s het blok en rolde libero Carola weer vrolijk door het veld om de mooiste passes te geven. De dames hadden geen medelijden met de verdedigers van Tovo van wie de armen inmiddels waren voorzien van een rood tintje door de harde smashes uit het kamp van Volleer. Het harde werk werd beloond met een extra set volleyen voor de winst. Saai werd de vijfde set allerminst. Hoewel Volleer snel acht punten bijschreef op het wedstrijdformulier, ging de strijd gelijk op. Bij 16-16 vond Volleer het wel genoeg geweest voor de (inmiddels late) vrijdagavond: er werden nog twee pracht-punten gescoord voordat de scheids Volleer definitief feliciteerde van haar derde winst op rij. #scheidsbedankt! Zaterdag 19 oktober gaat Volleer D1 op visite bij VV Utrecht D9 in de Galgenwaard. Er wordt gespeeld om 14.45u. Reist u met de dames mee?