Afbeelding
Remko de Waal/ANP

Politie zoekt getuigen van brutale beroving in Driebergen

23 september 2019 om 14:20 Misdaad

DRIEBERGEN Een 37-jarige vrouw is vrijdag 13 september rond 13.00 uur aan de Breullaan in Driebergen beroofd. De politie is nu op zoek naar getuigen van de beroving. 

De vrouw werd uit het niets door twee mannen op een scooter belaagd en van haar tas beroofd. Het voorval gebeurde die middag op het voetpad van de Breullaan. Het slachtoffer raakte daarbij licht gewond.

VERDACHTEN De scooter was donkerkleurig en de verdachten hadden een helm op. De persoon achterop op de scooter droeg rode schoenen en hield de tas in zijn handen vast tijdens het vluchten. De tas is wit met blaadjes erop. 

De politie zoekt nu naar informatie over de 'brutale beroving': ,,Misschien heeft u deze twee overvallers later op de dag wel op een donkerkleurige scooter zien rondrijden? Mogelijk heeft u iemand op een scooter zien rijden met opvallende rode schoenen aan. Of misschien heeft u de witte tas wel gevonden. Alle informatie helpt.'' De politie kan gebeld worden via 0900-8844, anoniem via 0800-7000. Ook kan gebruik worden gemaakt van het tipformulier op de website van de politie. 

advertentie
advertentie