Herfstfair op Landgoed Beukenrode op herhaling

17 september 2019 om 13:28 Evenementen Deel je nieuws

DOORN – Op 13 oktober a.s. organiseert Jachthuis Beukenrode voor de tweede maal De Herfstfair op Landgoed Beukenrode in Doorn. Na een zeer succesvolle editie in 2018 wist de fair meer dan 2.800 bezoekers te trekken vandaar dat we ook dit jaar de Herfstfair continueren. De fair zal in het teken staan van outdoor, lifestyle, entertainment en food.

De fair is voor iedereen die van buitenleven, vissen, jagen, wandelen en lekker eten & drinken houdt. Op de fair zijn een keur aan exposanten (50-60) aanwezig met brocante producten, outdoor kleding, woonaccessoires en delicatessen. Daarnaast worden er verschillende jachthonden- en roofvogelshows gegeven gedurende de dag. Ook voor kinderen worden er volop activiteiten georganiseerd.

Op de herfstfair zal een food-court opgetuigd worden waar men naar hartenlust van (lokale)wilde happen en dranken kan genieten. Lokale bierbrouwers zullen hun speciale Herfstbieren laten proeven om gezellig bij de vuurplaats gelijkgestemden te ontmoeten en te proosten.

Het evenement vindt plaats op 13 oktober en start om 10:00 en zal rond 17:00 uur eindigen. De entree is 2 euro per persoon en bezoekers die met de auto komen kunnen gratis parkeren op het terrein van de Mariniers aan de Oude Arnhemse Bovenweg.

advertentie
advertentie